''OKULUMUZU GÜZELLEŞTİRİYORUZ'' sloganıyla okulumuza sarmaşık dikimi yapıldı

Çevre Koruma Kulübü’nün liderliğinde başlatılan Bahçe Düzenlemesi çalışmaları tüm öğrencilerimizin katılımıyla devam ediyor. Okulumuzdaki gönüllü ve hayırsever bağışçılarımızın katkısıyla alınan Amerikan Sarmaşıkları ve Mor Salkımlar büyük bir heyecan içerisinde toprakla buluşturuldu. Okul müdürümüzün de gönülden destek verdiği çalışmalar daha güzel bir okul ortamı oluştururken tüm paydaşlarda okula duyulan aidiyet duygusunu daha da geliştirmektedir. Okul müdürümüz Selma Dağlı: “Çevre Koruma Kulübümüz tarafından planlanan ve gerçekleştirilen okul bahçesi çevresine sarmaşık dikme etkinliğinde emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Bu tür faaliyetlerin çocukların ve gençlerin doğayı tanımalarını doğadaki ilişkileri keşfetmelerini sağlayacağı ve doğal varlıklarımızı koruma, yaşadığımız çevreyi güzelleştirme, duyarlılıklarını arttıracağına inanıyorum. Katkı sağlayan, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim” dedi. Çevre Koruma Kulübü danışman öğretmeni Mehmet Aslan: “Kulüp olarak planlamamızı yaparken yıl boyunca yapılacak faaliyetleri titizlikle belirledik. Hem okulumuzun ihtiyaçlarını, hem de öğrencilerin yaparak ve yaşayarak öğrenecekleri etkinlileri göz önünde bulundurduk. Öğrencilerimizin toplum hizmeti çalışmalarına gönüllü katılımları bizleri de mutlu ediyor. Bu konuda bizlere gönülden destek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi. Görüşlerine başvurduğumuz Kulüp danışman öğretmenlerinden Mustafa Mutlu Kurt “bu ülke için her birimize çok görev düşüyor. Bizlerde elimizden geldiği kadar bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Ümit ediyorum ki yıl boyunca kulüp olarak birçok şey yapacağız. İşimiz de yolumuzda uzun. O yüzden artık konuşma değil, çalışma vakti” diyerek mesajlar verdi. Yine bu konuda büyük emekleri gayretleri olan Kulüp danışman öğretmenlerimizden Bilal Ramazanoğulları “okulumuzu ve bahçemizi güzelleştirme çalışmalarımıza kulüp öğretmen ve öğrencilerimizle beraber devam ediyoruz. Biliyoruz ki toprağımıza dikilen her fidan geleceğimize yapılan en güzel yatırımdır” ifadesini kullandı.

Sarmaşıklarımızı toprakla buluşturmak için maddi katkı sağlayan ve büyük emek veren gönüllü öğretmenlerimiz de en az öğrencilerimiz kadar heyecanlı ve mutlu olduklarını ifade ettiler. Okul Rehber Öğretmenimiz Melek Zübeyde Gürbak duygularını “dikilen her fidanın kökleri ile birlikte, doğayı koruma, ona tutunma isteğinin de kalplerimize kök salması dileğiyle..” diyerek ifade etti.  Gönüllü öğretmenlerimizden Nursel Kop ise “bir fidanı toprakla buluşturmak, büyüyüp yeşermesini sağlamak kendimiz ve çocuklarımızın geleceği için yapmamız gereken en önemli görevlerden biridir. Doğanın bize cömertçe verdiği hediyeleri düşünürsek bizim de ona karşılığını vermemiz gerekir. Doğaya verilebilecek en güzel hediye ağaç dikmektir. Dikilen ağaçlarımız bize, çocuklarımıza ve öğrencilerimize nefes olsun” diyerek duygularını paylaştı.Çevre koruma kulübü öğrenci Başkanı Çilem MENEKŞE''okulumuzda çevreyi güzelleştirme adına yapılan Fidan dikimi okulumuz öğrencileri yardımıyla en güzel ve verimli şekilde sonuçlanmıştır.İleride bu emekelrimizin karşılığını göreceğimizi umuyorum''dedi

Fidanlara can suyu verilerek dikim işlemi tamamlandı.

27.12.2023 211

27-12-202327-12-202327-12-202327-12-202327-12-202327-12-202327-12-202327-12-2023