18 Mart Çanakkale Anma Töreni Gerceklestirildi

18 Mart şehitleri anma günü ve Çanakkale deniz zaferi her yıl 18 Mart günü tüm Türkiye'de olduğu gibi okulumuzda da coşkuyla kutlandı.Okulumuz matematik öğretmenleri öncülüğünde halkla ilişkiler bölümü öğrenci ve öğretmenlerimizin özverisi ile panolar hazırlandı. Okulumuzun tüm sınıflarında günün anlam ve önemini anlatan videolar izletildi. ilk beşe giren İlkay Togun Elifnur Zorlu Elife Ceyhan Tuğçe Demir İrem Durmuş isimli öğrencilerimiz ödüllendirildi.Edebiyat öğretmenimiz Mevlüt Yücel'in öncülüğünde 18 Mart şehitleri anma günü ve Çanakkale Deniz Zaferi programı okulumuz Asude Şener çok amaçlı salonunda müdüre Selma DAĞLI hocamızın ve öğrencilerimizin katılımıyla yapıldı.Programda tarih öğretmenimiz Şahin Akbaba günün anlam ve önemini belirten konuşmasını ve tarih öğretmenimiz Mehmet Aslan Çanakkale zaferi tarih konuşmasını yaptı okulumuz oratorya grubu gösterisini sergiledi.Öğrencilerimiz Mahinur Yüce Gözde Torun Elif Tut Nisa Yalçın Elif Pala Müşerref Kürek Zeynep Avcı Berna Vural görev aldı. emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

17.04.2024 45

17-04-202417-04-202417-04-202417-04-2024